vineri, 3 decembrie 2010

Concurs de Ziua Naţională

Obişnuitul concurs de Ziua Naţională a României a avut loc şi anul acesta. Au participat elevii claselor V-VIII, împărţiţi în două grupe: a V-a şi a VI-a, respectiv a VII-a şi a VIII-a. Tema concursului a constituit-o, evident, unirea de la 1 decembrie 1918, iar concurenţii au avut de răspuns la o serie de întrebări legate de acest eveniment.

Din păcate, spre deosebire de alţi ani, numărul concurenţilor a fost destul de mic, nemaitrebuind să se organizeze o preselecţie, cei înscrişi participând direct la proba finală. În urma susţinerii acesteia s-au înregistrat următoarele rezultate:
La grupa claselor V-VI locul I a fost obţinut de Cojocar Daniel (clasa a V-a), locul al II-lea a revenit lui Stoica Dănuţ (clasa a V-a), iar locul al III-lea a fost împărţit de surorile Todorov Tania-Alisa şi Todorov Sania-Denisa.
La grupa claselor VII-VIII locul I l-a obţinut Someşan Georgeana (clasa a VIII-a), locul al II-lea a revenit lui Petraş Răzvan (clasa a VII-a), iar locul al III-lea l-a obţinut Capstrîmb Cerasela (clasa a VII-a).
Premiile au constat în diplome şi cărţi oferite de Biblioteca din Cenei.

Felicitări câştigătorilor şi succes!

Un comentariu: