joi, 28 octombrie 2010

Fructe şi legume la... concurs

"Legume şi fructe care ajută la creşterea imunităţii" este titlul concursului care s-a desfăşurat ieri în Şcoala Cenei, organizat de Comisia Diriginţilor. Au participat elevii din clasele V-VIII, formând 4 grupe a câte 4 elevi din fiecare clasă. După o scurtă perioadă de pregătire, fiecare grupă a trebuit să convingă juriul, alcătuit din cadre didactice şi elevi, că are destule cunoştinţe în acest domeniu.

Cum era de aşteptat, fiecare prezentare a fost interesantă în felul ei, însă până la urmă o departajare a trebuit făcută. Astfel, în urma deliberărilor juriului au fost desemnaţi câştigători elevii din clasa a VIII-a. Pe locul al II-lea s-a plasat grupa elevilor din clasa a V-a, iar pe locul al III-lea grupa celor din clasa a VII-a. Menţiunea a fost acordată elevilor din clasa a VI-a pentru încurajare şi participare.

3 comentarii:

  1. Era de asteptat k vor kastiga cei din clasa a-8-a dar nu era de asteptat k cei din clasa a-7-a sa fie pe locul II nu cei din a-5-a dar oricum bravo lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. voiam sa spun k nu era de asteptat k cei din a-5-a sa fie pe locul II ci cei din a-7-a dar oricum bravo lor, inseamna k sunt destepti si k cei din a-7-a si-au luat "lumea-n cap" ca si cum ca ei ar fi prea mari k sa invete pt un concurs "banal" cu fructe si legume. credeti-ma stiu cum e sa-ti iei lumea-n cap si sa te crezi mare si tare. sper sa-si dea seama ca nu sunt deloc mari ci sunt niste pici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se stia ca nOi` castigamm :x

    Clasa aVIII-a cei mai bunii` :x

    cei mai bunii` :x:))

    RăspundețiȘtergere